News Flash:

Garnitura de cartofi si pastarnac

17 Februarie 2012
1993 Vizualizari | 0 Comentarii
Garnitura de cartofi si pastarnac
Ingrediente:

400 g pastarnac taiat cuburi
700 g cartofi taiati cubulete
40 ml smantana
15 g unt

Mod de preparare:

Pastarnacul si cartofii se fierb in jur de 20 de minute la foc mare. Apoi se scurg de apa, se adauga unt si se fac piure. La final se pune smantana si se potriveste de sare. Se poate servi simplu sau garnitura pentru friptura.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastarnac cartofi smantana unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019611 (s)