News Flash:

Garnitura de cartofi cu marar

13 Iunie 2014
2840 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

ierburi de Provence
500 gr cartofi
1 legatura de marar
40 gr unt
sare
piper negru macinat

Mod de preparare:

Se curata cartofii de coaja, se spala si se pun la fiert intregi, timp de 40 minute intr-o cratita. Dupa ce sunt fierti, se scurg si se lasa putin la racit. Se taie rondele sau cubulete si se adauga untul, portionat in bucati mici, peste care se adauga mararul tocat marunt, ierburile de Provence, sarea si piperul negru.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete garnituri garnitura cartofi garnituri peste cartofi peste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1462 viz    0 com
1522 viz    0 com
2213 viz    0 com
2189 viz    0 com
1569 viz    0 com
2038 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1668 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020345 (s)