News Flash:

Garnitura de cartofi cu cidru

6 Mai 2014
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 cartofi fainosi medii
cateva fire de cimbru
2 linguri ulei de masline
25 g de unt
2 catei de usturoi striviti
300 ml supa de pui
300 ml de cidru

Mod de preparare:

Se curata cartofii si se taie un pic pe lungime, astfel incat sa aiba doua fatete. Se incing untul si uleiul intr-o tigaie destul de mare sa cuprinda toti cartofii. Cand grasimea s-a incins, se prajesc cartofii pe ambele parti 10-15 minute, pana capata o culoare auriu inchis, apoi se adauga usturoiul.
Se toarna in tigaie suficient cidru si supa de pui incat sa acopere cartofii pe jumatate. Se fierb 20 de minute, se intorc si se fierb pe cealalta parte inca 20 de minute. Se mai adauga cidru si supa cand lichidul scade. In timp ce carnea de porc se odihneste, se dau la cuptor incins la 180° C/gaz 4 pana ce se patrund si a mai ramas putin lichid, 10 minute.

sursa: goodfood
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete garnituri retete cartofi garnituri cartofi cartofi cidru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1497 viz    0 com
1068 viz    1 com
2210 viz    0 com
1456 viz    0 com
2191 viz    1 com
3594 viz    0 com
1136 viz    0 com
1073 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017218 (s)