News Flash:

Garnitura de cartofi aurii

11 Aprilie 2014
2135 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cartofi (de preferinta cu coaja rosie)
ulei
sare
boia
piper (puteti folosi si alte condimente dar nu combinati prea multe)

Mod de preparare:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mari apoi se pun la fiert in apa rece. Cand incepe sa fiarba apa se lasa 7 minute. Intre timp se preincalzeste cuptorul la 180g C. Intr-o tava punem putin ulei (aprox 50-100ml la 6-7 cartofi) si apoi o bagam la cuptor 30 de secunde pana se incinge uleiul.
Scoatem tava si adaugam cartofii strecurati de apa.Ii condimentam si ii intindem usor in tava cu o spatula. Nu-i amestecati! Bagam tava la cuptor aprox. 15min si abia apoi ii intoarcem usor cu o spatula de lemn. Ideea este sa se formeze dedesubt o crusta aurie, abia apoi trebuie intorsi.
Mai lasam inca 15 min pana se rumenesc frumos pe toate partile.

Garnitura de cartofi aurii este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete garnituri cartofi cuptor garnituri cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2620 viz    1 com
1163 viz    0 com
1807 viz    1 com
1526 viz    0 com
1814 viz    0 com
1562 viz    0 com
1512 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016470 (s)