News Flash:

Garnitura cu tarhon pentru friptura de miel

30 Aprilie 2013
2182 Vizualizari | 0 Comentarii
Pentru ca masa de Paste inseamna in 90% din cazuri si o friptura de miel la cuptor sau la gratar, intotdeauna ai nevoie si de o garnitura care sa o complimenteze si sa ofere senzatia usoara langa o carne grea.

Poti pune aproape orice leguma de primavara langa fripturile de miel. De la sparanghel si anghinare pana la cartofi, fasole verde, mazare sau morcovi.

Radacinoasele sunt favoritele noastre, dar am descoperit ca si cartofii pot fi reinventati cu un dressing potrivit si ierburi aromate, iar aromele bucatariei marocane se potrivesc si mai bine langa friptura traditionala de miel.

Tarhonul este unul dintre ingredientele potrivite langa carnea de miel. Aici isi face loc intr-o salata calda cu arome proaspete de primavara.

Ingrediente:

3-4 linguri maioneza
3 linguri tarhon tocat marunt
1 salota (hasma) tocata marunt
3 linguri otet
900g cartofi (mici)
sare
piper

Mod de preparare
:

Daca folosesti cartofi noi, spala-i bine si taie-i in jumatate, apoi pune-i la fiert in apa cu sare la foc mare, pana cand se inmoaie. Daca folosesti cartofi obisnuiti, fierbe-i in coaja. Dupa ce s-au fiert in cureti si ii tai in jumatati. Pune cartofii intr-un bol, adauga otetul, hasmaua tocata, tarhon, sare si piper dupa gust. Amesteca bine si apoi adauga maioneza. Amesteca din nou ca sa o incorporezi.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne grea dressing maioneza otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014709 (s)