News Flash:

Garnitura cu pepene si prosciutto

13 Iunie 2014
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

pepene taiat cubulete
100g prosciutto taiat felii subtiri
pepene taiat felii pentru garnitura
1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
80ml ulei de masline
2 lingurite miere
3 linguri otet balsamic alb
1/8 lingurita paprika
1 lingura busuioc proaspat, maruntit

Mod de preparare:

Caleste prosciutto intr-o tigaie nonaderenta, la foc mediu, timp de 5 minute. Apoi pune-l deoparte. Amesteca impreuna busuiocul, cu otetul, mierea si paprika. Incorporeaza apoi si uleiul de masline. Aranjeaza cuburile de pepene, pune deasupra prosciutto si piper si stropeste-le cu vinegreta. Serveste imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete garnitura garnitura friptura pepene garnitura retete salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1421 viz    0 com
1412 viz    0 com
2155 viz    0 com
2141 viz    0 com
1490 viz    0 com
1962 viz    1 com
1153 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016408 (s)