News Flash:

Garnitura cu morcovi pentru friptura de Paste

30 Aprilie 2013
1857 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 fir praz (mediu) tocat marunt
3 linguri unt
1.5 kg morcovi curatati si tocati
100 g smantana
5 linguri patrunjel tocat marunt
sare
piper

Mod de preparare:


Fierbe morcovii in apa cu sare pana cand se inmoaie bine. Scurge-i si lasa-i deoparte pentru cateva minute, pana cand aburul din ei usuca toata apa.
Topeste untul intr-o oala la foc mediu, adauga prazul, asezoneaza cu sare si piper si lasa totul pe foc timp de 2 minute, pana cand prazul se inmoaie putin. Opreste focul.
Adauga morcovii si amesteca bine. Pune smantana si cu ajutorul unui zdrobitor de cartofi sau cu o fuculita paseaza morcovii si prazul. Incorporeaza si patrunjelul si mai adauga sare si piper dupa gust.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fir praz unt piper foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1840 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021055 (s)