News Flash:

Garnitura cu cartofi

2 Martie 2012
6408 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi acordeon
Ingrediente:

cartofi
piper
sare grunjoasa
rozmarin
ulei

   
Mod de preparare:

Curatam si spalam cartofii, apoi ii taiem ca in imagine cu un cutit bine ascutit. Nu ii taiati pana jos. Ungem o tava cu ulei, asezam cartofii apoi ii condimentam cu sare si piper, presaram rozmarin si punem si putin ulei. Coacem la foc potrivit timp de 20 de minte pana se rumenesc frumos deasupra.
Cartofi acordeon pregatiti de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cutit cartofii foc potrivit cartofi acordeon
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013648 (s)