News Flash:

Galuste din cascaval si orez

17 Octombrie 2011
1614 Vizualizari | 0 Comentarii
Galuste din cascaval si orez
Ingrediente: 300 gr orez alb 100 gr cascaval afumat 1 praf de usturoi granulat 4 catei mari de usturoi pesmet 1,5 linguri pasta de tomate ulei piper sare Mod de preparare: Prima ta se pune la fiert orezul, alaturi de pasta de tomate, piper si sare, pana scade apa si orezul este moale. Cascavalul se da pe razatoarea mica si se amesteca cu orezul fiert si cu praful de uasturoi granulat. Dupa ce s-a racit complet, orezul se umezeste mana cu apa rece si se formeaza mici galuste rotunde, care se tavalesc prin pesmet. Se pun la prajit in ulei foarte incins, pana se rumenesc. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

midii bucataria internationala retete vegetariene malai grisat ulei
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3609 viz    0 com
1922 viz    0 com
1095 viz    0 com
960 viz    0 com
4999 viz    0 com
1081 viz    0 com
1204 viz    0 com
4724 viz    0 com
2612 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019095 (s)