News Flash:

Galuste din cascaval si orez

17 Octombrie 2011
1650 Vizualizari | 0 Comentarii
Galuste din cascaval si orez
Ingrediente: 300 gr orez alb 100 gr cascaval afumat 1 praf de usturoi granulat 4 catei mari de usturoi pesmet 1,5 linguri pasta de tomate ulei piper sare Mod de preparare: Prima ta se pune la fiert orezul, alaturi de pasta de tomate, piper si sare, pana scade apa si orezul este moale. Cascavalul se da pe razatoarea mica si se amesteca cu orezul fiert si cu praful de uasturoi granulat. Dupa ce s-a racit complet, orezul se umezeste mana cu apa rece si se formeaza mici galuste rotunde, care se tavalesc prin pesmet. Se pun la prajit in ulei foarte incins, pana se rumenesc. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

midii bucataria internationala retete vegetariene malai grisat ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3664 viz    0 com
1963 viz    0 com
1122 viz    0 com
1000 viz    0 com
5097 viz    0 com
1116 viz    0 com
1259 viz    0 com
4929 viz    0 com
2680 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2520 (s) | 34 queries | Mysql time :0.093109 (s)