News Flash:

Galuste din cartofi

15 Noiembrie 2011
1964 Vizualizari | 0 Comentarii
Galuste din cartofi
Ingrediente: 200 g faina 800 g cartofi 2 galbenusuri parmezan ras sos de tomate 1 lingurita sare de mare 1 drob de sare Mod de preparare: Prima data se incinge cuptorul la 200 grade. Se pune sarea in centrul unei tavi. Se asaza feliile de cartofi in tava si se baga la cuptor 30 de minute. Se lasa la racit aproximativ 10 minute. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Cu o strecuratoare de cartofi se piseaza cartofii intr-un bol. Se adauga sare de mare, galbenusuri si faina peste cartofi. Cu o lingura de lemn se amesteca bine ingredientele. Se bune aluatul obtinut pe o suprafata tapetata cu faina. Se framanta pana se obtine un aluat fin. Se imparte aluatul in 4 portii. Se ruleaza fiecare portie si se taie felii groase de 2 cm. Cu o furculita se preseaza fiecare felie. Se pun feliile in tava pregatita. Se acopera cu un prosop curat si se continua si cu restul portiilor de aluat. Se pune o oala cu apa sarata la fiert. Se pune la fiert 1/3 din gnocchi obtinuti si se fierb 3 minute. Cu o spumiera se scot gnocchi intr-un bol. Se servesc calzi cu parmezan ras pe deasupra. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina bucataria internationala retete vegetariene cartofi galbenus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2320 viz    0 com
1988 viz    0 com
1141 viz    0 com
6427 viz    0 com
1302 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1796 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022261 (s)