News Flash:

Galuste de spanac cu parmezan - aperitiv pentru Craciun

11 Noiembrie 2015
6715 Vizualizari | 1 Comentarii
Galuste de spanac cu parmezan - aperitiv pentru Craciun

Ingrediente:

280 g spanac congelat, decongelat si bine scurs
1/2 ceasca parmezan
1 pachet de pesmet
6 oua batute
1/2 ceasca de unt topit
2 cepe, tocate marunt
putina sare cu aroma de usturoi

Mod de preparare:

1. Pune toate ingredientele intr-un bol si amesteca-le bine.
2. Ia cate o lingura din compozitie si modeleaz-o intre palme. Pune galustele intr-o tava unsa cu putin unt.
3. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 20 de minute.

Serveste galuste de spanac cu parmezan de Craciun si Revelion.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galuste spanac galuste parmezan aperitiv craciun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020200 (s)