News Flash:

Galuste cu parmezan si kaiser

4 Aprilie 2013
1378 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 chifle
300 g kaiser afumat
200 g parmezan
200 g faina alba
4 carnati prospeti de porc
3 oua
1 jumatate de legatura de patrunjel
2 linguri de ulei de masline
1 jumatate de lingura de piper negru boabe
5-6 fire de ceapa verde
1 l supa de carne
sare
piper macinat

Mod de preparare:

Pune chiflele la inmuiat in 300 ml de supa. Dupa ce s-au inmuiat pune-le intr-un castron mare si adauga peste carnatii, ouale intregi, piperul boabe si un praf de piper macinat. Toaca marunt patrunjelul, ceapa verde si taie kaiserul cubulete. Incinge uleiul intr-o tigaie si caleste-le cateva minute, apoi incorporeaza si compozitia de chifle si carnati si amesteca-le bine.
La final, adauga si parmezanul, formeaza galustele si pune-le la fiert aproximativ 5-6 minute.
Galustele cu kaiser si carnati se servesc calde cu supa si presarate cu piper macinat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete galuste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013421 (s)