News Flash:

Galuste cu Nutella

2 Martie 2016
5108 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru galuste:
150 gr faina de grau
1 ou
500 gr cartofi
1 varf de cutit de sare

Pentru umplutura:
15 nivel de lingura de unt de arahide (Nutella)
100 gr pesmet
2 linguri de ulei

Pentru decor:
2 linguri de zahar pudra

Mod de preparare:

1. Fierbe cartofii in coaja.
2. Incinge uleiul intre timp si prajeste usor pesmetul (trebuie sa se rumeneasca).
3. Curata cartofii fierti si transforma-i in piure.
4. Amesteca piureul cu faina, ouale si sarea. Framanta bine. Trebuie sa obtii un aluat moale, usor de manevrat. Daca e prea lipicios, mai pune putina faina.
5. Intinde aluatul pe masa infainata, trece cu sucitorul peste el de cateva ori, apoi taie-l in patratele.
6. Pune in mijlocul fiecaruia cate o lingura de Nutella. Impacheteaza bine si baga toate galustele in frigider pentru 2-3 ore.
7. Pune apa la fiert. Cand da in clocot, adauga galustele si tine-le asa vreo 20 de minute. Mai amesteca in oala cu o lingura de lemn. Sunt gata atunci cand se ridica la suprafata.
8. Da galustele prin pesmet amestecat cu zahar pudra si servete-le.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

galuste nutella pachetele nutella reteta nutella
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1791 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025613 (s)