News Flash:

Galuste cu mac si cartofi

22 Decembrie 2015
3671 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr mac
1 kg cartofi
200 gr faina
amidon alimentar
2 oua
1, 5 litri de lapte
1 kg visine
750 gr zahar
esenta de rom

Mod de preparare:

Cartofii se fierb ca pentru piure, dupa care se scurg de apa, se paseaza si se lasa la racit.

Ulterior, se adauga faina si ouale, macul se rasneste si se fierbe in lapte, dupa care se adauga zaharul si se fierbe la foc mic pana devine foarte vascos. Se lasa la racit si se modeleaza bile ce se imbraca ulterior in compozitia de cartofi. Galustele astfel obtinute se fierb in apa cu putina sare si se servesc cu sos de visine.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

galuste mac galuste cartofi garnituri aperitive antreuri
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016290 (s)