News Flash:

Fusilli Michelangelo

5 Octombrie 2011
927 Vizualizari | 0 Comentarii
Fusilli Michelangelo
Ingrediente: 1 conserva de rosii in suc propriu 150 g ciuperci 100 g rosii uscate 2 catei de usturoi zdrobit 50 g frunze de busuioc 2 linguri ulei de masline piper sare Mod de preparare: Pastele se fierb in apa sarata (in jur de 15-20 de minute). Cand incep sa-si schimbe culoarea si sa se umfle putin, se iau de pe foc si se acopera. Se scurg de zeama si se spala cu apa rece. Ciupercile si rosiile uscate se taie in fasii subtiri. Intr-o tigaie se incalzeste uleiul de masline in care se calesc legumele timp de 3 minute. Apoi se adauga frunzele de busuioc si se amesteca continuu 30 de secunde. Rosiile din conserva se scurg de zeama si se paseaza cu blenderul. Piureul obtinut se adauga in tigaie. Apoi se adauga usturoiul si se mai lasa la foc inca 5 minute. Se adauga sare si piper dupa gust. Sosul se serveste peste pastele fusilli. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vn alb paste retete vegetariene ciuperci rosii gorgonzola
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1073 viz    0 com
3006 viz    0 com
2011 viz    0 com
2079 viz    0 com
1894 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1793 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024003 (s)