News Flash:

Fusilli cu rosii si usturoi

8 August 2011
918 Vizualizari | 1 Comentarii
Fusilli cu rosii si usturoi
Ingrediente: o jumatate de punga de fusilli 3 rosii 4 catei de usturoi busuioc sare ulei Mod de preparare: Se pune la fiert 4l de apa cu putina sare si ulei. Cand apa da in clocot, se pun pastele si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. In 4 linguri de ulei se calesc putin 2 catei de usturoi, peste care se pun rosiile decojite si taiate marunt. Se lasa la foc mic pana scade sosul, dupa care se pun ceilalti 2 catei de usturoi pisati, sare si busuiocul taiat marunt. Pastele se scurg, se pun intr-un vas, iar deasupra se toarna sosul obtinut. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene usturoi rosii bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1705 viz    0 com
1072 viz    0 com
999 viz    0 com
1094 viz    0 com
1000 viz    0 com
1543 viz    0 com
1200 viz    0 com
1715 viz    0 com
1168 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018337 (s)