News Flash:

Fusilli cu pui si legume

15 Iulie 2011
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
Fusilli cu pui si legume
Ingrediente: 350 g fusilli 1 piept de pui 1 dovlecel 1 vanata mica 1 morcov 1 ceapa rosie 2 catei usturoi 1 lingura mac 2 linguri ulei de masline sare piper Mod de preparare: Pieptul de pui se pune la fiert impreuna cu morcovul tocat marunt, in apa cu sare. Dupa ce-a fiert, se scoate carnea si se taie fasiute. Dovlecelul si vanata se taie cubulete. Ceapa se toaca marunt. Se pune intr-o tigaie, se adauga uleiul de masline si se caleste putin. Se adauga morcovul fiert si o parte (1 cana) din supa. Se acopera cu un capac si se lasa putin la fiert. Dupa ce a scazut putin zeama si legumele sunt aproape fierte, se adauga fasiutele de carne, macul si usturoiul pisat. Se omogenizeaza, se potriveste gustul de sare si piper. Intre timp, se fierb pastele in apa cu sare si se adauga mai apoi in tigaie peste legume. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste nuci pecan dovlecel placinte floarea soarelui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1606 viz    0 com
860 viz    0 com
7422 viz    0 com
2397 viz    0 com
4561 viz    0 com
996 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019121 (s)