News Flash:

Fusilli cu pui si legume

15 Iulie 2011
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6665 RON (-0.0021)
USD: 4.0058 RON (+0.0032)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Fusilli cu pui si legume
Ingrediente: 350 g fusilli 1 piept de pui 1 dovlecel 1 vanata mica 1 morcov 1 ceapa rosie 2 catei usturoi 1 lingura mac 2 linguri ulei de masline sare piper Mod de preparare: Pieptul de pui se pune la fiert impreuna cu morcovul tocat marunt, in apa cu sare. Dupa ce-a fiert, se scoate carnea si se taie fasiute. Dovlecelul si vanata se taie cubulete. Ceapa se toaca marunt. Se pune intr-o tigaie, se adauga uleiul de masline si se caleste putin. Se adauga morcovul fiert si o parte (1 cana) din supa. Se acopera cu un capac si se lasa putin la fiert. Dupa ce a scazut putin zeama si legumele sunt aproape fierte, se adauga fasiutele de carne, macul si usturoiul pisat. Se omogenizeaza, se potriveste gustul de sare si piper. Intre timp, se fierb pastele in apa cu sare si se adauga mai apoi in tigaie peste legume. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste nuci pecan dovlecel placinte floarea soarelui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1529 viz    0 com
841 viz    0 com
7309 viz    0 com
2330 viz    0 com
4475 viz    0 com
971 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1632 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014065 (s)