News Flash:

Fusilli cu pui si legume

15 Iulie 2011
977 Vizualizari | 0 Comentarii
Fusilli cu pui si legume
Ingrediente: 350 g fusilli 1 piept de pui 1 dovlecel 1 vanata mica 1 morcov 1 ceapa rosie 2 catei usturoi 1 lingura mac 2 linguri ulei de masline sare piper Mod de preparare: Pieptul de pui se pune la fiert impreuna cu morcovul tocat marunt, in apa cu sare. Dupa ce-a fiert, se scoate carnea si se taie fasiute. Dovlecelul si vanata se taie cubulete. Ceapa se toaca marunt. Se pune intr-o tigaie, se adauga uleiul de masline si se caleste putin. Se adauga morcovul fiert si o parte (1 cana) din supa. Se acopera cu un capac si se lasa putin la fiert. Dupa ce a scazut putin zeama si legumele sunt aproape fierte, se adauga fasiutele de carne, macul si usturoiul pisat. Se omogenizeaza, se potriveste gustul de sare si piper. Intre timp, se fierb pastele in apa cu sare si se adauga mai apoi in tigaie peste legume. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste nuci pecan dovlecel placinte floarea soarelui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1454 viz    0 com
811 viz    0 com
7204 viz    0 com
2265 viz    0 com
4389 viz    0 com
953 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1405 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019585 (s)