News Flash:

Fusilli cu peste

8 August 2011
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
Fusilli cu peste
Ingrediente: 500 g paste fainoase fusilli 1 borcan ciuperci taiate 1 foaie de dafin 1 ardei rosu 2 cepe verzi 5 linguri sos de soia sare maghiran oregano nucsoara 1 conserva sardine in ulei 1 conserva sprot afumat Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Intr-o craticioara se pun ciupercile, foaia de dafin, ardeiul taiat cubulete, ceapa rondele si condimentele (maghiran, oregano, nucsoara). Se mai adauga si uleiul scurs de la conserve. Pastele se servesc calde, cu sos de ciuperci si decorate cu bucati de peste. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene smantana fermentata ciuperci paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

887 viz    1 com
1688 viz    0 com
1055 viz    0 com
979 viz    0 com
1066 viz    0 com
968 viz    0 com
1530 viz    0 com
1180 viz    0 com
1680 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015953 (s)