News Flash:

Fusilli cu peste

8 August 2011
1082 Vizualizari | 0 Comentarii
Fusilli cu peste
Ingrediente: 500 g paste fainoase fusilli 1 borcan ciuperci taiate 1 foaie de dafin 1 ardei rosu 2 cepe verzi 5 linguri sos de soia sare maghiran oregano nucsoara 1 conserva sardine in ulei 1 conserva sprot afumat Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Intr-o craticioara se pun ciupercile, foaia de dafin, ardeiul taiat cubulete, ceapa rondele si condimentele (maghiran, oregano, nucsoara). Se mai adauga si uleiul scurs de la conserve. Pastele se servesc calde, cu sos de ciuperci si decorate cu bucati de peste. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene smantana fermentata ciuperci paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

924 viz    1 com
1712 viz    0 com
1079 viz    0 com
1010 viz    0 com
1104 viz    0 com
1014 viz    0 com
1553 viz    0 com
1207 viz    0 com
1721 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1434 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013258 (s)