News Flash:

Fusilli cu peste

8 August 2011
986 Vizualizari | 0 Comentarii
Fusilli cu peste
Ingrediente: 500 g paste fainoase fusilli 1 borcan ciuperci taiate 1 foaie de dafin 1 ardei rosu 2 cepe verzi 5 linguri sos de soia sare maghiran oregano nucsoara 1 conserva sardine in ulei 1 conserva sprot afumat Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Intr-o craticioara se pun ciupercile, foaia de dafin, ardeiul taiat cubulete, ceapa rondele si condimentele (maghiran, oregano, nucsoara). Se mai adauga si uleiul scurs de la conserve. Pastele se servesc calde, cu sos de ciuperci si decorate cu bucati de peste. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene smantana fermentata ciuperci paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

825 viz    1 com
1639 viz    0 com
1015 viz    0 com
895 viz    0 com
970 viz    0 com
909 viz    0 com
1485 viz    0 com
1059 viz    0 com
1603 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1384 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012829 (s)