News Flash:

Fusilli cu dovlecel si sparanghel

25 August 2011
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
Fusilli cu dovlecel si sparanghel
Ingrediente: 225 g paste fusilli 1 lingura ulei de masline 1 buchet broccoli 2 dovlecei 225 g sparanghel 100 g mazare congelata 25 g unt 2 linguri supa vegetala 4 linguri smantana de frisca 2 linguri patrunjel tocat 2 linguri parmezan razuit sare Mod de preparare: Fusilli se pun la fiert al dente intr-o oala cu apa clocotita sarata si ulei de masline. Intre timp se fierb broccoli, dovlecelul si sparanghelul pana se inmoaie. Mazarea se fierbe separat timp de 3 minute. Legumele se calesc in unt topit pana se rumenesc. Se adauga smantana si se sareaza. Se tine pe foc fara sa fiarba si se adauga patrunjelul. Se pune sosul deasupra pastelor fierte si se garniseste cu parmezan ras. Se servesc fierbinti. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

amaraula paste retete vegetariene placinte serbet chiftulete sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1907 viz    0 com
2484 viz    0 com
1698 viz    0 com
6062 viz    0 com
3043 viz    0 com
3528 viz    0 com
1342 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1506 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013268 (s)