News Flash:

Fusilli cu dovlecei

17 August 2011
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
Fusilli cu dovlecei
Ingrediente: 4-5 dovlecei lungi 2 catei de usturoi ardei iute sau boia sare fina ulei dublu rafinat de masline 1 kg de fusilli apa sarata Mod de preparare: Dovleceii se spala, se taie cubulete mici si se pun la prajit in uleiul de masline, cu usturoiul taiat pe jumatate (la sfarsit, usturoiul se scoate din tigaie). Focul trebuie sa fie mic. La final se sareaza si se adauga ardeiul iute sau boiaua. Intre timp, se pune apa pe foc si, cand se fiarba, se adauga pastele. Acestea se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand e totul gata, se amesteca pastele cu dovleceii. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua batute paste retete vegetariene ovaz usturoi nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

960 viz    0 com
1226 viz    0 com
1091 viz    0 com
1071 viz    0 com
1109 viz    0 com
1641 viz    0 com
2000 viz    0 com
4334 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017329 (s)