News Flash:

Fusilli cu dovlecei

17 August 2011
1311 Vizualizari | 0 Comentarii
Fusilli cu dovlecei
Ingrediente: 4-5 dovlecei lungi 2 catei de usturoi ardei iute sau boia sare fina ulei dublu rafinat de masline 1 kg de fusilli apa sarata Mod de preparare: Dovleceii se spala, se taie cubulete mici si se pun la prajit in uleiul de masline, cu usturoiul taiat pe jumatate (la sfarsit, usturoiul se scoate din tigaie). Focul trebuie sa fie mic. La final se sareaza si se adauga ardeiul iute sau boiaua. Intre timp, se pune apa pe foc si, cand se fiarba, se adauga pastele. Acestea se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand e totul gata, se amesteca pastele cu dovleceii. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua batute paste retete vegetariene ovaz usturoi nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

930 viz    0 com
1196 viz    0 com
1058 viz    0 com
1041 viz    0 com
1077 viz    0 com
1583 viz    0 com
1964 viz    0 com
4294 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017657 (s)