News Flash:

Fusilli cu ciuperci, pui si vin

26 August 2011
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
Fusilli cu ciuperci pui si vin
Ingrediente: 500 g fusilli 500 g piept de pui ulei de masline o cutie de ciuperci un pahar de vin alb sec boia de ardei dulce sare piper marar proaspat 2 linguri de pasta de rosii Mod de preparare: Pastele se fierb in apa sarata conform indicatiilor de pe ambalaj. Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la dinstuit in ulei cu apa. Dupa ce s-a inmuiat ceapa, se adauga carnea de pui taiata fasii. Se potriveste de sare, piper si boia. Se lasa cca. 5 minute sa se combine gusturile. Se adauga apa cat sa acopere compozitia. Cand carnea este patrunsa, se pun ciupercile. Se mai lasa sa fiarba cca. 10 minute, adaugandu-se vinul. La final se pun pasta de tomate si mararul proaspat tocat marunt si se lasa sa mai dea un clocot. Pastele se strecoara si se trec sub un jet de apa rece. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste nuci pecan placinte ciuperci sos worcestershire
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2716 viz    0 com
1421 viz    0 com
974 viz    0 com
1917 viz    0 com
2512 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023423 (s)