News Flash:

Fusilli cu carne de pui si maioneza

30 August 2011
2187 Vizualizari | 0 Comentarii
Fusilli cu carne de pui si maioneza
Ingrediente: paste fusilli un ardei gras rosu o cutie de legume mexicane un piept de pui la gratar sau fiert o ceapa mare rosie 1 ou crud 2 oua fierte tari zeama de la o lamaie Mod de preparare: Se face maioneza din 2 galbenusuri fierte tari si unul crud. Se amesteca cu mixerul galbenusurile cu cate putin ulei si cu cate o lingurita de zeama de lamaie (uleiul si zeama de lamaie se adauga treptat). Pastele se fierb in apa cu ulei (sa nu se prinda) si sare. Dupa ce au fiert, se clatesc in apa clocotita si se lasa la scurs. Pieptul de pui fript la gratar sau fiert se taie cubulete, la fel si ardelul si ceapa rosie. Se amesteca toate intr-un bol mare si se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Legumele mexicane se clatesc si se adauga si ele. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste ardei gras gogosar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1505 viz    0 com
1022 viz    0 com
3912 viz    0 com
2693 viz    0 com
856 viz    0 com
1282 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022922 (s)