News Flash:

Fusilli Barilla cu aripioare de pui

25 Noiembrie 2011
2465 Vizualizari | 0 Comentarii
Fusilli Barilla cu aripioare de pui
Ingrediente: un pachet de aripioare de pui proaspete 500 g fusilli Barilla o cutie de rosii cuburi 1-2 linguri de bulion/pasta de rosii un ardei gras rosu o ceapa mica 3-4 catei de usturoi cimbru condimente pentru pui piper sare Mod de preparare: Dupa ce se curata si se taie aripioarele in jumatati (mai putin varful aripii, care se arunca), se inabusa intr-o tigaie teflonata, cu putin ulei de masline stins cu cateva linguri de apa, cam 10 minute. Apoi se adauga in tigaie ceapa tocata marunt si ardeiul gras taiat jullien, subtire, si se pune capacul timp de cateva minute. Cand ceapa s-a inmuiat, se pun rosiile cubulete, pasta de rosii si cam 2 cani cu apa. Cand da in clocot se pun usturoiul pisat, cimbu, sare, piper si condimente pentru pui. Se lasa la fiert 10-15 minute. Intre timp, se pune la fiert apa cu o lingurita de sare, cand clocoteste se adauga fusilli, care se fierb al dente. Se amesteca pastele cu sosul intr-un bol si se acopera 10 minute, pentru a trage pastele toate aromele. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fusilli barilla paste bulion ardei gras shake
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1148 viz    0 com
1126 viz    0 com
3095 viz    0 com
1504 viz    0 com
1112 viz    0 com
1446 viz    0 com
867 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1485 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016223 (s)