News Flash:

Fusili cu ton si rosii

25 Iulie 2011
995 Vizualizari | 0 Comentarii
Fusili cu ton si rosii
Ingrediente: 300 g paste fusili 160 g ton in ulei 3-4 frunze de salata verde cateva masline verzi 1 rosie mare 1 catel de usturoi 2 linguri bulion 1 frunza de dafin putin parmezan cateva linguri de iaurt acru Mod de preparare: Tonul se pune in cratita cu usturoiul pisat, foaia de dafin si bulionul si se lasa sa dea cateva clocote. Se adauga un pahar de apa pentru a fi mai mult sos. Se pun pastele la fiert, apoi se scurg sub jet de apa rece. Tonul, dupa ce s-a racit, se amesteca cu rosia taiata felii, salata taiata fasii, maslinele verzi, dupa care se adauga pastele. Se serveste cu parmezan si iaurt dupa gust. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

iaurt acru retete vegetariene sunculita afumata indulcitor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1752 viz    0 com
1172 viz    0 com
2845 viz    0 com
1346 viz    0 com
1623 viz    0 com
3092 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1678 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018893 (s)