News Flash:

Fursecuri fragede cu lamaie

24 Mai 2011
4959 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Fursecuri fragede cu lamaie
Ingrediente: Pentru aluat: 200 gr faina 100 gr migdale macinate fin 150 gr unt 100 gr zahar 1 lingurita coaja de lamaie rasa fin 1 lingurita zeama de lamaie Pentru crema glazurata: 200 gr zahar pudra 2 linguri zeama de lamaie 1 lingura coaja de lamaie rasa Mod de preparare: Se mixeaza untul cu zaharul pana devine cremos. Se adauga faina cernuta proaspat impreuna cu migdalele macinate, coaja si zeama de lamaie pana se obtine un aluat moale; se inveleste in folie alimentara si se lasa in frigider pentru 30 de minute. Intre timp, se freaca zaharul pudra cu zeama de lamaie si cu coaja rasa, pana cand se formeaza o pasta groasa. Se intinde aluatul in foaie, se decupeaza cu paharul fursecuri fragede rotunde, care se asaza intr-o tava tapetata cu hartie speciala de copt si se rumenesc in cuptorul bine incins pentru 10 minute. Se cladesc turnulete de catre patru fursecuri fragede unse, fiecare in parte, cu crema glazurata si se servesc dupa ce se racesc complet.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aluat frantuzesc lamaie creveti unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1188 viz    0 com
1182 viz    0 com
2096 viz    0 com
1108 viz    0 com
2141 viz    0 com
2773 viz    0 com
1349 viz    0 com
1218 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1768 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019860 (s)