News Flash:

Fursecuri fragede cu lamaie

24 Mai 2011
5192 Vizualizari | 0 Comentarii
Fursecuri fragede cu lamaie
Ingrediente: Pentru aluat: 200 gr faina 100 gr migdale macinate fin 150 gr unt 100 gr zahar 1 lingurita coaja de lamaie rasa fin 1 lingurita zeama de lamaie Pentru crema glazurata: 200 gr zahar pudra 2 linguri zeama de lamaie 1 lingura coaja de lamaie rasa Mod de preparare: Se mixeaza untul cu zaharul pana devine cremos. Se adauga faina cernuta proaspat impreuna cu migdalele macinate, coaja si zeama de lamaie pana se obtine un aluat moale; se inveleste in folie alimentara si se lasa in frigider pentru 30 de minute. Intre timp, se freaca zaharul pudra cu zeama de lamaie si cu coaja rasa, pana cand se formeaza o pasta groasa. Se intinde aluatul in foaie, se decupeaza cu paharul fursecuri fragede rotunde, care se asaza intr-o tava tapetata cu hartie speciala de copt si se rumenesc in cuptorul bine incins pentru 10 minute. Se cladesc turnulete de catre patru fursecuri fragede unse, fiecare in parte, cu crema glazurata si se servesc dupa ce se racesc complet.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat frantuzesc lamaie creveti unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1288 viz    0 com
1282 viz    0 com
2187 viz    0 com
1175 viz    0 com
2237 viz    0 com
2905 viz    0 com
1433 viz    0 com
1312 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1450 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013795 (s)