News Flash:

Fursecuri fragede

9 Noiembrie 2012
6641 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr faina
300 gr unt
2 oua
300 gr zahar
esenta vanilie
1 pliculet praf de copt
1 pic de sare

Pentru decor

ciocolata
nuci
alune
stafide
bombonele

Mod de preparare:

Untul (neaparat la temperatura camerei), se freaca cu zaharul la viteza mica a mixerului. Se adauga ouale si aromele. Faina se cerne si se amesteca cu praful de copt si sarea. Se pune cate putin in compozitia cu unt pana se incorporeaza toata, amestecand cu mixerul tot la viteza mica.
Din aluat se pune cu lingura in posh si se fac forme in tava, daca nu aveti posh, se fac bilute cu mana care se aplatizeaza cu degetele si se pun in tava neunsa. Se lasa spatiu mai mare intre ele, pentru ca la cuptor o sa creasca si se mai intind.
 Se dau la cuptor pentru 10 minute, pana cand marginile devin maronii. Se desprind cu ajutorul unei spatule sau cutit. Se orneaza dupa plac.

Fursecuri fragede recomandate de Naina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fursecuri fragede retete culinare retete culinare retete dulci faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027291 (s)