News Flash:

Fursecuri de Paste cu scortisoara

9 Aprilie 2014
1635 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 1/4 ceasca de zahar
1/4 ceasca de bomboane cu scortisoara
2/3 ceasca de margarina
3 1/2 cesti de faina
2 oua
1/2 lingurita de sare
2 1/2 lingurite de coaja de portocala
2 lingurite de praf de copt
1 lingura de suc proaspat de portocale

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol mare zaharul cu margarina, adauga ouale si omogenizeaza compozitia. Incorporeaza faina, praful de copt si sarea, iar apoi adauga sucul si coaja de lamaie si amesteca pana ce compozitia devine omogena.

Intinde coca obtinuta si decupeaza iepurasi cu ajutorul unor forme speciale. Decoreaza-i cu bomboane cu scortisoara, astfel incat acestea sa para ochii iepurasilor. Asaza-i pe o tava acoperita cu hartie speciala pentru copt si coace-i in cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 10 minute.
Ca orice alte fursecuri, cele in forma de iepurasi sunt grozave pentru servit dimineata, alaturi de o ceasca de cafea sau de un ceai negru cu lapte.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fursecuri fursecuri paste retete paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1783 viz    0 com
4817 viz    0 com
2884 viz    0 com
3472 viz    0 com
2742 viz    0 com
1390 viz    0 com
1377 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022507 (s)