News Flash:

Fursecuri de Craciun cu doar 5 ingrediente

8 Decembrie 2014
5217 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 700 gr unt moale
cca 300 gr zahar fin
cca 180 gr amidon de porumb
cca 1 kg de faina
bombonele foarte mici sau rahat

Mod de preparare:

Intr-un bol mare mixeaza untul cu zaharul. Pune treptat faina si amidonul de porumb. Mixeaza ca sa obtii o compozitie omogena.
Intinde aluatul pe o masa unsa cu putin ulei si decupeaza biscuitii cu diverse forme. Greseaza o tava de copt, pune biscuitii in ea, apasa-l usor cu o furculita, dupa care decoreaza-l pe fiecare cu bombonele sau bucatele de rahat. Baga tava in cuptorul incins la 150 de grade Celsius, pentru 20-22 de minute sau pana cand biscuitii s-au rumenit. Inainte de a-i pune la racit pe un gratar, tine-i 5 minute in tava.
Cu cantitatil de mai sus obtii 16-18 biscuiti (in functie de marime).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat fursecuri fursecuri prajituri craciun retete craciun prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3740 viz    0 com
2009 viz    0 com
2758 viz    0 com
2264 viz    0 com
4770 viz    0 com
4110 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020705 (s)