News Flash:

Fursecuri de 1 martie

25 Februarie 2013
1602 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr faina
1/2 lingurita praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
150 gr unt
600 gr zahar pudra
1 galbenus
250 gr zahar
2 oua
vanilie
150 ml lapte batut
coaja rasa de lamaie
50 ml lapte
50 gr smantana
colorant alimentar rosu
sare

Mod de preparare:


Amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul si sarea intr-un bol mare. Separat, amesteca untul cu zaharul, ouale si galbenusul. Toarna ouale peste faina si amesteca bine. Adauga apoi vanilia si coaja de lamaie. Formeaza apoi fursecurile si asaza-le intr-o tava. Da la cuptor pentru 20 de minute.
Pentru glazura, amesteca zaharul pudra cu laptele si smantana. Imparte glazura in doua boluri. Intr-un bol adauga vanilia si in altul colorantul. Scoate apoi fursecurile si, cu o spatula glazureaza-le, cu alb si rosu. Lasa-le apoi sa se usuce timp de 20 de minute.
 
sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt zahar pudra galbenus zahar oua vanilie lapte batut lapte sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4653 viz    0 com
2846 viz    0 com
2620 viz    0 com
2028 viz    0 com
1834 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1832 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041014 (s)