News Flash:

Fursecuri cu vanilie si lamaie

26 Septembrie 2013
2822 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

125 g unt
3/4 ceasca de faina
1/4 ceasca amestec zahar pudra
1/3 ceasca de praf budinca de vanilie

Pentru crema:
60 g unt
2/3 cana de zahar pudra
2 lingurite de coaja de lamaie
1 lingura de suc de lamaie

Mod de preparare:

Mixeaza untul pana cand capata o consistenta cremoasa, apoi adauga peste el faina, zaharul pudra, budinca de vanilie si amesteca compozitia usor, cu o lingura de lemn. Formeaza bilute din aluatul obtinut, presara-le cu zahar pudra si aplatizeaza-le usor. Pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi da-le la cuptor pentru 15 minute.

Cat timp se coc fursecurile prepara crema amestecand untul cu zaharul pudra, pana cand obtii o spuma pufoasa. Adauga coaja si sucul de lamaie si continua sa amesteci pana la omogenizare.

Cand fursecurile s-au racit, pune crema partea plata a acestora si lipeste-le unul peste altul. Fursecurile cu lamaie si vanilie se servesc reci, simple sau presarate cu zahar pudra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1817 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023928 (s)