News Flash:

Fursecuri cu vanilie si branza

3 Martie 2014
1274 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceasca de zahar brun
1 ceasca de unt
90 g de branza cremoasa grasa
1/2 lingurita de sare
1/2 lingurita de esenta de migdale
1/2 lingurita de esenta de vanilie
1 galbenus de ou
2 1/4 cesti de faina

Mod de preparare:

Amesteca zaharul, untul topit, branza cremoasa, sarea, esentele de vanilie si de migdale cu galbenusul de ou pana cand compozitia devine omogena. Adauga treptat faina si lasa aluatul la racit timp de minim 8 ore. Intinde aluatul si decupeaza din el ce forme doresti pentru fursecuri. Dupa ce le-ai decupat si asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt, presara bomboane colorate sau zahar colorat deasupra lor.

Preincalzeste cuptorul la 190 de grade si coace fursecurile timp de 7-10 minute, pana cand capata o culoare aurie. Aceste fursecuri sunt mai gustoase reci. Le poti servi alaturi de un ceai de iasomie sau de fructul pasiunii, ale caror arome se potrivesc cu cele de vanilie si migdale ale biscuitilor.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fursecuri fursecuri vanilie fursecuri branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2655 viz    0 com
2733 viz    0 com
2063 viz    0 com
3759 viz    0 com
1764 viz    0 com
1760 viz    0 com
1850 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023132 (s)