News Flash:

Fursecuri cu vanilie

29 Noiembrie 2013
1387 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g unt
100 g zahar
1 plic zahar vanilat
1 ou
200 g faina alba
1 esenta de vanilie

Mod de preparare:

Untul l-am lasat la temperatura camerei, apoi l-am mixat usor. Am adaugat zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie, si am mixat pana s-a topit zaharul, iar crema a devenit spumoasa. Am adaugat oul, continuand mixarea, apoi faina in ploaie.
Pentru o mai buna omogenizare am scos paletele mixerului si am amestecat cu o paleta sau lingura.
Aluatul format l-am pus intr-un posh si am spritat mici gramajoare intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Am dat tava la cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute, sau pana ce talpa fursecului s-a colorat putin. Inainte de a scoate tava eu am adaugat fulgi de ciocolata deasupra, dar nu s-au „lipit” toti. Am scos fursecurile din tava si le-am lasat sa se raceasca.

Fursecuri recomandate de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1250 viz    0 com
1137 viz    0 com
1632 viz    0 com
1153 viz    0 com
905 viz    0 com
1677 viz    0 com
1456 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2099 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029750 (s)