News Flash:

Fursecuri cu stafide si sos de mere

29 Martie 2012
2656 Vizualizari | 0 Comentarii
Fursecuri cu sos de mere si stafide
Ingrediente:

150 g faina
160 g sos de mere
60 g unt moale
70 g zahar
50 g stafide
50 g nuci maruntite
1/2 lingurita praf de copt
1/2 lingurita scortisoara
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
   
Mod de preparare:

Porneste cuptorul si incalzeste-l la 200°C/treapta medie spre mare. Amesteca intr-un castron cu un tel untul cu zaharul pana devin o crema, apoi adauga sosul de mere.
Combina separat ingredientele uscate: zaharul, faina, praful de copt, bicarbonatlu de sodiu si scortisoara apoi adauga-le la crema de unt si sos de mere, amestecand bine, apoi pune si stafidele si nucile.

Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune cate o lingurita plina din compozitie in tava, lasand o distanta de 10 cm intre biscuiti.
Pune biscuiti la cuptor pentru 10-15 minute pana devin aurii si formeaza o crusta pe margine. Lasa biscuitii sa se raceasca si serveste-i imediat sau pastreaza-i in frigider pana la 4-5 zile.
   
sursa reteta si fotografie: Fursecuri cu sos de mere si stafide
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt zahar stafide nuci scortisoara lingurita compozitie tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1746 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034315 (s)