News Flash:

Fursecuri cu rom si stafide

28 Octombrie 2013
1962 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua
1 pachet de unt
100 gr stafide
200 gr zahar
300 gr faina
esenta de vanilie
un praf de sare
45 linguri de rom

Mod de preparare:

Se lasa untul sa se inmoaie la temperatura camerei. Stafidele se lasa la inmuiat in rom. Frecam galbenusurile cu zaharul, pana cand acesta se topeste. Adaum untul, esenta, praful de sare, faina si la sfarsit albusurile batute spuma. Incorporam si stafidele, pe care le scurgem. Omogenizam bine. Cine doreste poate inlocui stafidele cu nuca. Tapetam o tava cu hartie de copt si cu o lingurita sau un sprit cu varful larg punem gramajoare din aluat, la distanta deoarece acestea se vor mai intinde. Coacem circa 15 minute, pana se rumenesc usor marginile. Le putem orna cu ciocolata topita sau cu zahar pudra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fursecuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4140 viz    0 com
1340 viz    0 com
2471 viz    0 com
1692 viz    0 com
1706 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029187 (s)