News Flash:

Fursecuri cu nuci si vanilie

14 Aprilie 2014
1130 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g nuci Pecan, faramitate
3, 2/3 cani faina
2 oua mari
1, ¼ lingurite bicarbonat de sodiu
1, ½ fulgi de sare
1, ½ praf de copt
280 g unt nesarat
1 cana zahar alb granulat
2 lingurite extract de vanilie
1 ¼ cani zahar brun
300g bucati de vanilie (de dimensiunea cuburilor de ciocolata)
un praf de sare de mare

Mod de preparare:

Faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si fulgii de sare se amesteca impreuna cu un tel, intr-un bol mare se amesteca untul si zaharul, iar ouale se bat bine inainte de a le adauga peste zahar si unt. Se adauga vanilia, apoi ingredientele uscate si se mixeaza la viteza mica. Peste aluat se pune folie de plastic si ramane la frigider peste noapte

Dupa ce a stat la frigider, se pune la coacere la 180 grade C/350 grade F. Se pune hartie de copt pe tava, iar aluatul se imparte in bucati mici, asemeni unor mingi de golf care se preseaza si se aseza in jur de 6 pe teva, pentru a avea suficient spatiu de coacere.
Peste fiecare fursec se adauga un pic de sare de mare. Se coc pana la rumenire, aproximativ 15-18 minute, apoi se lasa la racit aproximativ 10 minute.

Fursecurile cu caramel sunt un desert minunat dupa orice masa, dar le poti servi si la cafea, pentru un plus de savoare. De asemenea, fursecurile sunt perfecte la micul dejun alaturi de o cana cu lapte caldut.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fursecuri fursecuri nuci fursecuri vanilie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021838 (s)