News Flash:

Fursecuri cu nuca si rom

30 Decembrie 2013
1543 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g unt
200 g faina
100 g zahar
1 ou
esenta de rom
miez de nuca

Mod de preparare:

Se freaca untul pana se face spuma, adaugam apoi zaharul si mixam pana se topeste zaharul. Adaugam oul si esenta de rom, incorporam apoi adaugam faina.Punem cu spritul gramajoare de aluat in tava tapetata cu hartie de copt si punem in mijlocul fiecareia cate un miez de nuca
Dam la cuptor pentru 10-15 minute pana se rumenesc putin pe fund.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1719 viz    0 com
2325 viz    0 com
4950 viz    0 com
2245 viz    0 com
2384 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026970 (s)