News Flash:

Fursecuri cu nuca si ciocolata

25 Martie 2016
3398 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 gr faina
150 gr zahar
200 gr untura
2 galbenusuri (albusurile se folosesc tot la fursecuri)
1 ou
un varf de cutit de sare
1 plic zahar vanilat
150 g nuca macinata
1 lingurita esenta de rom
coaja rasa de la o jumatate de lamaie

Pentru glazura:
40 gr unt
100 gr ciocolata

Mod de preparare:


Se amesteca toate ingredientele, mai putin cele 2 albusuri si nuca si se framanta un aluat fraged pe care il puneti la rece minim 1 ora. Apoi rupeti bucatele de aluat si le modelati sub forma de bile de marimea unei cirese. Le dati prin albusul de la cele 2 oua (nu-l bateti spuma) si apoi prin nuca macinata.
Asezam fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le coacem 20 min la 180 grade Celsius.

Dupa coacere:
Topim ciocolata, adaugam untul si apoi trecem un fursec prin amestecul topit si-l unim cu altul. Se pot pastra mai mult timp intr-o cutie metalica. Puteti folosi in loc de nuca migdale si in loc de ciocolata si unt, nutella.

Reteta de fursecuri cu nuca si ciocolata ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta fursecuri fursecuri nuca fursecuri ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1733 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021239 (s)