News Flash:

Fursecuri cu ness

3 Februarie 2012
2352 Vizualizari | 0 Comentarii
Fursecuri cu ness
Ingrediente:

300 g faina
60 g ciocolata
150-180 g unt moale
30 g cacao
90 g zahar
2 lingurite ness dizolvate intr-o lingura de lapte fierbinte
1 lingurita plina praf de copt

Mod de preparare:

Prima data se topeste ciocolata la bain-marie, dupa care se lasa sa se raceasca putin. In acest timp se cerne faina impreuna cu cacaua si praful de copt. Untul se freaca cu zaharul, se adauga ciocolata, nessul dizolvat. Se pune si amestecul de faina si se omogenizeaza intr-un aluat putin faramicios. Acesta se infasoara intr-o folie si se da la frigider pentru o ora.
Din aluat se fac bilute carora li se da o forma ovala si care apoi se turtesc putin. Daca doriti, cu dosul lamei de cutit puteti imprima o linie, precum au boabele de cafea. Se coc aprox. 10 min. in cuptorul preincalzit la 160°C.
Fursecuri cu ness pregatite de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ciocolata unt cacao zahar ness bain-marie aluat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019854 (s)