News Flash:

Fursecuri cu migdale si ciocolata

27 Februarie 2012
2454 Vizualizari | 0 Comentarii
Fursecuri cu migdale si ciocolata
Ingrediente:

200 g zahar pudra
50 g cacao
250 g faina de migdale (migdale macinate fin)
200 g albus (aprox. 5 albusuri de la 5 oua mari)
50 g zahar

Pentru crema:

200 g ciocolata
200 ml frisca lichida

Mod de preparare:

Se face intai crema. Pe baie de abur de incalzeste frisca impreuna cu ciocolata rupta in bucati. Se amesteca pana se ce topeste ciocolata. Se ia de pe foc, se lasa sa se racoreasca, apoi se mixeaza putin. Faina de migdale se cerne impreuna cu zaharul pudra si cacaua - printr-o sita nu foarte deasa.
Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul (cele 60g). Se adauga amestecul de migdale si se amesteca usor de jos in sus pana se omogenizeaza. Se pune totul intr-o punga de spritat si se fac spirale de aprox. 3 cm diametru pe hartia de copt pusa in tava. Se coc in cuptorul preincalzit la foc potrivit (180°C) 15-20 min. Se scot pe un gratar si se lasa sa se raceasca, apoi se lipesc cate doua cu crema.
Fursecuri cu migdale pregatite de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zahar pudra cacao migdale zahar ciocolata frisca lichida
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1720 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029028 (s)