News Flash:

Fursecuri cu mango si nuca de cocos

7 Martie 2012
1299 Vizualizari | 0 Comentarii
Fursecuri cu mango si nuca de cocos
Ingrediente:

2 fructe de mango
150 g faina
200 g fulgi de cocos
1 lingurita praf de copt
70 g faina de migdale
300 g zahar pudra
8 albusuri
250 g unt topit si racit
coaja rasa de la o lamaie
85 g cristale de jeleu (cu aroma de mango)
smantana

Mod de preparare:

Dupa ce incingem cuptorul la 180 de grade, punem faina de migdale, 60 g de nuca de cocos, zaharul pudra, faina si praful de copt intr-un bol. Batem apoi spuma albusurile si apoi incorporam ingredientele uscate amestecate si adaugam coaja de lamaie si untul. Compozitia rezultata o punem intr-o tava de briose unsa si bagam la cuptor timp de 20 de minute. Lasam sa se raceasca.
Intre timp, pregatim piure dintr-un fruct de mango. Amestecam jeleul cu 625 ml apa clocotita pana cand se dizolva. Amestecam jeleul cu piureul si lasam sa se raceasca timp de 40 de minute. Fiecare prajiturica se taie pe jumatate si se trece prin jeleu apoi prin nuca de cocos. Taiem fructul ramas in feliute. Ungem o jumatate de fursec cu smantana, asezam feliute de mango si deasupra asezam cealalta jumatate de prajiturica.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mango faina zahar pudra albusuri unt smantana bol spuma cuptor piure
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1785 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029147 (s)