News Flash:

Fursecuri cu lamaie si visine

10 Septembrie 2013
1838 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 gr faina
2 oua
3 linguri de miere
150 gr zahar pudra
5 gr de bicarbonat de amoniu
4 linguri de smantana
coaja de la o jumatate de lamaie
100 gr nuci
100 gr unt
O jumatate de borcanel de dulceata de visine

Mod de preparare:

Mierea, galbenusurile de ou, zaharul, untul, coaja de lamaie, bicarbonatul de amoniu, dulceata de visine si smantana se amesteca bine. Se adauga faina, se varsa compozitia pe planseta apoi se framanta un aluat mai moale care se intinde, se taie in diferite forme care se pun in tava si se ung cu albusul ramas . Deasupra fiecarui fursec se pune cate o jumatate de miez de nuca. Se lasa sa stea in tava cel putin o ora, apoi se dau la cuptor, unde se coc la foc iute pana se rumenesc.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina miere smantana lamaie cuptor foc iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030098 (s)