News Flash:

Fursecuri cu gem de zmeura

18 Ianuarie 2013
2968 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

375 g faina
1 borcan cu gem de zmeura
1 ou
250 g unt
1 pliculet cu praf de copt
100 g zahar
sare

Mod de preparare:

Cerne intr-un bol faina si un praf de sare si pune in mijloc untul taiat cubulete, zaharul si oul batut si framanta pana cand obtii o compozitie care nu se lipeste. Dupa ce intinzi aluatul intr-o foaie potrivit de groasa, incearca sa tai fursecurile in forma de floare (te poti ajuta de cateva forme) si aseaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dupa ce le lasi la cuptor pentru 15 minute, uneste cate doua fursecuri cu dulceata de zmeura si presara deasupra lor zahar pudra. Le poti servi alaturi de un ceai sau un pahar de lapte caldut.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt zahar sare bol foaie lapte caldut
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2212 viz    0 com
3103 viz    0 com
3633 viz    0 com
1694 viz    0 com
9202 viz    0 com
3017 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026479 (s)