News Flash:

Fursecuri cu gem de zmeura

4 Iunie 2012
2629 Vizualizari | 0 Comentarii
Fursecuri cu gem de zmeura
Ingrediente:

1 borcan cu gem de zmeura
1 ou
375 g faina
250 g unt
100 g zahar
1 pliculet cu praf de copt
sare

Mod de preparare:

Intr-un castron, cerne faina cu un praf de sare. Fa in mijloc o adancitura si pune untul taiat cubulete, zaharul si oul batut. Framanta toate aceste ingrediente pana cand aluatul nu se mai lipeste de palme. Acopera-l cu folie si lasa-l la rece 30 de minute.
Intinde aluatul intr-o foaie potrivit de groasa. Cu ajutorul unei forme, taie frusecuri in forma de floare. Pe jumatate din ele, taie-le in mijloc cu o forma mai mica.
Asaza fursecurile intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt. Lasa-le la cuptor, la foc potrivit, 10-15 minute.
4 Uneste fursecurile, doua cate doua, cu gem de zmeura si trece-le prin zahar pudra.

sursa: femeia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt zahar sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2324 viz    0 com
2208 viz    0 com
2346 viz    0 com
2057 viz    0 com
3358 viz    0 com
2468 viz    0 com
2239 viz    0 com
7364 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1835 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034247 (s)