News Flash:

Fursecuri cu gem de mere

18 Octombrie 2012
3316 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g faina de grau
gem de mere
125 g zahar praf
250 g unt la temperatura camerei
12 g cacao
4 galbenusuri fierte
un praf de sare
esenta de vanilie
ciocolata amaruie pentru decorat

Mod de preparare:

Intr-un castron destul de incapator am cernut faina, am adaugat zaharul, sarea, cacaoa cernuta, untul taiat bucatele apoi prin sita am trecut ouale (nu le-am cernut, ci le-am faramat frumusel cu dosul lingurii. Am framantat bine de tot ingredientele, pana s-au incorporat si s-a format un aluat moale, dar nu lipicios. Am intins pe o hartie de copt o parte din aluat si cu sucitorul l-am subtiat pana am obtinut o foaie de cca 3 mm. Am decupat cu forma de floricele si le-am aliniat frumos in tava tapetata cu hartie de copt, un rand floricele, urmatorul rand floricele cu gaurica in mijloc. Am obtinut 4 tavi de 20 bucati/tava. Am bagat tavile in frigider timp de o ora, apoi in cuptorul preincalzit la 175 de grade, le-am bagat pe rand si le-am lasat cca 8-10 minute. Apoi am inceput asamblarea prin lipirea unui fursec negaurit uns cu gem de mere (puteti pune de caise, de piersici, de care doriti) cu un fursec gaurit. Am topit pe aburi o bucata de ciocolata amaruie (ciocolata era intr-o punguta, nu in aer pe aburi) si am facut liniute pe fursecuri.

Fursecuri cu gem de mere
recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fursecuri retete biscuiti retete desert retete prajituri unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3777 viz    0 com
4967 viz    0 com
18251 viz    0 com
5629 viz    0 com
3894 viz    0 com
4847 viz    0 com
5768 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1933 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028615 (s)