News Flash:

Fursecuri cu gem de fructe

5 Mai 2014
2427 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 3/4 ceasca de faina
1/2 ceasca de gem de fructe
1/2 ceasca de zahar
3/4 ceasca de unt
2 galbenusuri

Mod de preparare:

Amesteca untul inmuiat cu zaharul si cu galbenusurile de ou. Adauga treptat faina si formeaza bilute din aluat. Turteste-le pe un blat si decupeaza-le cu ajutorul unor forme speciale. Fa-le o gaura in mijloc si umple-o cu gem, dupa ce ai asezat fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Lasa-le la copt timp de 8-10 minute, in cuptorul preincalzit la 190 de grade Celsius.
Fursecurile cu gem pot fi servite alaturi de orice bautura calda: cafea, lapte sau ceai.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fursecuri fursecuri gem aluat fursecuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023067 (s)