News Flash:

Fursecuri cu fulgi de porumb si stafide

10 Mai 2013
1875 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g faina alba
150 g unt
150 g fulgi de porumb
100 g zahar
2 oua
1 jumatate de cub de drojdie
100 g stafide
20 g seminte de pin

Mod de preparare:

Inmoaie stafidele intr-un castron cu apa. Amesteca untul cu zaharul pana cand obtii o compozitie cremoasa. Adauga ouale si amesteca pana se incorporeaza. Combina faina cu drojdia si adauga, treptat, si compozitia de unt, semintele de pin si stafidele stoarse bine in prealabil.

Formeaza cu aceasta compozitie fursecurile si trece-le prin fulgi de porumb. Asaza fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si pune-o la cuptorul preincalzit la 180 de grade, aproximativ 15 minute.
Fursecurile cu stafide si fulgi de porumb se servesc la temperatura camerei, simple, cu lapte sau cafea.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt zahar drojdie compozitie cremoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1739 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025389 (s)