News Flash:

Fursecuri cu dulceata si nuca

4 Septembrie 2013
2377 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 ceasca (100 de grame) unt, la temperatura camerei
1/4 ceasca (50 grame) zahăr
1 mare ou, separat
1 fiola esenta de vanilie
1 ceasca făină
sare
1 ceasca nuci, prajite si tocate marunt
1/2 ceasca dulceata la alegere

Mod de preparare:

Se bate untul cu zaharul pana devine pufos. Se adauga galbenusul de ou si se amesteca pana se combina. Se adauga faina si sarea si se framanta bine. Daca aluatul este prea moale se da la rece. Se formeaza mici bilute pe care le vom trece prin albus de ou usor batut si prin nuca tocata. Se asaza in tava cu hartie de copt, se formeaza mici gaurele in centrul fiecarei biluta,se umplu cu gem si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fursecuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3622 viz    0 com
1248 viz    0 com
2963 viz    0 com
2033 viz    0 com
1974 viz    0 com
2039 viz    0 com
2434 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1808 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023985 (s)