News Flash:

Fursecuri cu crema pasticcera

25 Aprilie 2012
4254 Vizualizari | 0 Comentarii
Fusercuri cu crema pasticcera
Ingrediente:

200 g faina 00
2 galbenusuri
80 g amidon de cartofi
120 g unt la temperatura camerei
50 g zahar praf
coaja rasa de la o lamaie (sau esenta)
1 lingurita rasa de bicarbonat de sodiu

Pentru umplutura:

crema pasticcera
nuca de cocos (sau nuca macinata)

Mod de preparare:

Preparam aluatul (pasta frolla), punem frumos in robot toate ingredientele si mixam pana vom obtine o frumoasa minge. Invelim aluatul intr-o folie si-l bagam in frigider timp de o ora. Apoi am intins aluatul la o grosime de 4-5 mm, am taiat cerculetele de circa 6 cm diametrul si le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt, dupa care am bagat tavile in frigider timp de o ora.
Preincalzim cuptorul la 180 de grade si bagam tavile, pe rand, timp de cca 15 minute. Atentie trebuie sa se coloreze foarte putin, nu le lasati sa se rumeneasca. Lasam la racit si punem pe cate un biscuit crema pasticcera (puteti cumpara din comert un pliculet si-l faceti dupa instructiunile scrise), acoperim cu un alt biscuite, punem cate un mot de crema deasupra, presaram cu zahar praf si punem in frigider
Fursecuri cu crema pasticcera pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina 00 galbenusuri unt zahar praf crema pasticcera robot frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028712 (s)