News Flash:

Fursecuri cu cocos si anason

10 Februarie 2012
2185 Vizualizari | 0 Comentarii
Fursecuri cu cocos si anason
Ingrediente:

50 g faina
75 g zahar
1/2 pachet praf de copt
125 g margarina
1 ou
coaja rasa de la o lamaie
3 linguri de vin alb
1 lingurita cu anason (sau scortisoara)

Pentru umplutura:


50 ml lapte
100 g cocos
1 varf cutit de unt

Mod de preparare:

Prima data frecam cu zahar margarina, apoi punem vinul, oul, anasonul, praful de copt si coaja de lamaie rasa si faina fara sa va opriti din amestecat. Rezulta o coca potrivit de moale din care se taie rotunduri cu o cescuta si se apasa cu degetul la mijloc pentru a se obtine o adancitura. Se coc la foc potrivit 20 de minute.
Pentru umplutura puteti folosi orice: dulceata mai tare, miez de nuca sau mac oparit cu lapte, crema de vanilie.
Fursecuri cu cocos si anason pregatite de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina zahar margarina vin alb anason scortisoara lapte cocos unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035326 (s)