News Flash:

Fursecuri cu ciocolata si vanilie

25 Decembrie 2014
1616 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

260 g faina
100 g chipsuri de ciocolata
1/2 lingurita sare
1 plic praf de copt
170 g unt nesarat
200 g zahar brun
100 g zahar alb
1 lingura coaja proaspat rasa de portocale
1 lingurita extract de vanilie
2 oua
100 g nuci pecan, tocate

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 grade C. Tapeteaza o tava cu hartie de copt. Intr-un bol incapator amesteca faina cu praful de copt si sare.
Intr-un alt bol, pentru mixer, adauga untul, zaharul, coaja de portocale si vanilia si mixeaza-le bine pana obtii o compozitie pufoasa. Adauga apoi ouale treptat, si amestecand foarte bine, pentru a se incorpora. Adauga amestecul de faina si dupa ce obtii o compozitie omogena incorporeaza cu grija cipsurile de ciocolata si nucile pecan taiate in bucatele.

Cu ajutorul unei lingurite aseaza fursecurile in tava, la o distanta de aproximativ 5 cm intre ele. Coace fursecurile timp de 15 minute, sau pana cand devin aurii. Lasa-le sa se raceasa inainte de a le servi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fursecuri fursecuri ciocolata fursecuri vanilie prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021782 (s)